У КНП “ЦПМСД №4” працює онлайн послуга «Персональний кабінет пацієнта». Завдяки ній записатися на прийом до медиків, отримати результати аналізів, досліджень, медичні призначення, тепер можна по інтернету.

Основним документом системи є електронна картка пацієнта, в якій зберігається вся медична інформація про нього. В закладі був впроваджений персональний кабінет пацієнта. Отримавши логін та пароль доступу до нього, людина може ознайомитися з усіма записами та результатами досліджень. А також – має можливість онлайн запису на прийом до лікаря.

Для отримання доступу до персонального кабінету потрібно звернутись до свого сімейного лікаря, пред’явити документ який засвідчує особу, підписати згоду на обробку персональних данних та отримати персональний логін та пароль.

Електронні кабінети пацієнтів знаходяться в єдиній базі, яка розміщується на сайті Вінницької міської ради: http://de.vmr.gov.ua , також посилання на онлайн запис та електронний кабінет пацієнта є на нашому сайті справа зверху.

One Thought to “Електронний кабінет пацієнта”

Comments are closed.